28 Kasım 2007 Çarşamba

Kim kimi kullanıyor?


Dünyada fizik kurallarının işlediği bir denge olduğu gibi ruhsal da bir denge olmalı. Peki ben bu ruhsal dengede nerede yer alıyorum?

Belki de dünya bu ruhsal dengesi için beni kullanıyordur. Belki de dünya kendi dengesinin bozulmasını engellemek için insanları kullanıyordur!!

Yüzyıllardır süre gelen bitmek tükenmek bilmeyen savaşlar, isyanlar, hastalıklar, katliamlar... Belki hepsinin tek bir nedeni vardır; dünya kendi hayatını korumak için insanları birbirine düşürüyordur... Belki de dünyayı tahrip eden, doğanın dengesini bozan biz değilizdir. Yerküre bizi tahrip ediyordur....

Sırlarımız

Sakladığı sırlar dışarı çıkmak için çılgınca bağırıyordu. Limitlerine geldiğinin farkındaydı. Bir insan bu acıya daha ne kadar dayanabilirdi ki? Sakladığı sırların insanlara verdiği acıyı görmek dayanılmaz bir boyuta ulaşmıştı.Peki ama saklamak uğruna bunca acıya katlandığı sırları nelerdi?

Aslında basit şeyler. Hergün karşılaştığımız, çok olağan küçük şeyler... Küçükken çaldığı çikolatalar, top oynarken kırdığı pencereler... Bunlar mıydı bir insanı çileden çıkaran sırlar?

Kendinize sorun:

Sakladığınız sırların limiti nedir? Kendi limitiniz nedir? Kırılma noktanız neresidir? Bir sorun kendinize...

Tek Cümle

Rüyaların gerçekliğinden şüphe duymaya başladığın an hayatı anlamaya başlarsın...

26 Kasım 2007 Pazartesi

Başlangıç Noktası

Başlaması gereken herşeyin geçmesi gereken ilk nokta... Evet evet aynen böyle...

Hayatta yaptığımız herşey bir başlangıç ve bitiş üzerine kuruludur. Yaşam nasıl hayatın bir parçasıysa, doğum ve ölüm de bir parçasıdır.

Benim için bu site de bir başlangıç noktası, bir doğuş...

Buradan başlayıp sizlerden gelen tepkilere göre kendime bir yol seçeceğim. Daha önce yaptığım denemeleri benimle birlikte takip edenler zaten beni biliyorlar. Önemli olan yeni okuyuculara da seslenebilmek...

Bu sayfada neler olacak derseniz; Güncel hayatta hergün karşılaştığınız ama koşuşturmaca içinde gözden kaçan şeyler olacak. Kafamı kurcalayan ve aklıma takılan hemen herşey.

Kitaplar, albümler, filmler üzerine düşüncelerim olacak.

Yazdığım kısa hikayelerle de karşınıza çıkacağım. Arada sırada şiirlerimi de bu sayfada göreceksiniz. Umarım herkesin keyifle okuduğu bir blog oluşturabilirim.

Hepberaber gördüğümüz dünyanın ötesine bakmaya çalışacağız.Ufuk Çizgisi'nin arkasına geçmeye çalışacağız. Düşlerle gerçeklerin birbirinden ayrı olduğunu bulmaya çalışacağız. Hepimizi zor bir görev bekliyor :)

Yazdıklarıma her türlü eleştirinizi, düşüncenizi bekliyorum. Şimdiden iyi okumalar.